Om oss

Däckservice i Norrköping

Däckland etablerades i Norrköping redan år 1978. Sedan dess har vi införskaffat oss stor erfarenhet och genuint intresse av att ge dig som kund bästa möjliga service av montering, balansering och reparationer på personbilar, lätta lastbilar samt motorcyklar.

Utöver service har vi försäljning av däck, olika typer av lättmetallfälgar och plåtfälgar till personbilar och lätta lastbilar. Vi har ett stort utbud av allt från förstklassiga varumärken till begagnade däck, och hjälper dig mer än gärna att hitta vad som passar bäst för dig och din bil.

Vi vill tacka dig som kund för att du besöker vår hemsida och väljer att utföra dina tjänster hos oss och hoppas att du finner den information du söker. Om du har några funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Varför välja Däckland?

Drop-In Service

Vi erbjuder Drop-In för att du enkelt ska kunna komma in när du har tid.

Moderna verktyg

Vi använder oss alltid av moderna verktyg för ett riktigt bra resultat.

Stort produktsortiment

Förstklassiga varumärken att handla av anpassat efter dina behov.

Genomtänkta rutiner

Vi arbetar endast efter väl genomtänkta och trygga rutiner

Det viktigaste är dock vår proffsiga personal som jobbar mot ett enda mål: att göra dig som kund nöjd.

Vi hjälper dig

Vad det än kan tänkas vara som du funderar över – handlar det om däck så har vi svaret! Vi har lång erfarenhet och mycket god kompetens inom däck, fälgar och reparationer. Hör av dig till oss, eller besök vår verkstad, så ser vi till att du snabbt och smidigt kan köra tryggt ut på vägarna igen.

Du kan boka en tid hos oss redan nu på Däckia.se via knappen här nedanför.