Däckhotell Norrköping

Ditt däckhotell i Norrköping

Att välja Däckland i Norrköping som däckhotell är ett bra beslut. Både för din plånbok och dina däck. På vårt däckhotell i centrala Norrköping kan du till ett bra pris tryggt förvara dina däck. Vi ser till att däcken hanteras på bästa sätt för att hålla sin kvalité. När det är dags för däckbyte är det bara att du svänger förbi så fixar vi bytet medan du tar en kaffe.

Nedanför kan du läsa hur däckhotellet är optimerat för att erbjuda en riktigt bra förvaring som skyddar däcken. Vi vill ju såklart att dina däck ska hålla så länge som möjligt! Behöver de ändå bytas ut kan vi hjälpa dig att hitta nya som passar bäst för din bil och behov. Är du intresserad av att förvara dina däck på vårt däckhotell är du varmt välkommen slå en signal.

Pris Däckhotell

fr 995:-/säsong
Skifte, tvätt och förvaring ingår

Vi anpassar oss till:

Temperatur

Temperaturen i förvaringsutrymmet är lägre än +25 C, men inte kallare än 0 C, då detta förändrar gummits egenskaper och förkortar däckens livslängd.

Fukt och ljus

Vi ser till att undvika fuktiga förhållanden samt skyddar däcken mot ljus då direkt solljus och ljus från starka lampor ”mattar ut” gummit i däcken.

Syre och ozon

Våra förvaringsutrymmen är helt fria från ozon-alstrande källor som exempelvis fluorlampor, elapparater med högspänning och elmotorer.

Förändringar

Däcken förvaras så att de inte utsätts för spänningar, press eller vridningar; och inte heller någon form av kontakt med lösningsmedel, olja eller smörjmedel.

Vi tillhandahåller de bästa tänkbara förutsättningarna för dina däck, och har koll på att de håller god kvalitet och kan lämnas tillbaka i toppskick.

Vi hjälper dig

Vad det än kan tänkas vara som du funderar över – handlar det om däck så har vi svaret! Vi har lång erfarenhet och mycket god kompetens inom däck, fälgar och reparationer. Hör av dig till oss, eller besök vår verkstad, så ser vi till att du snabbt och smidigt kan köra tryggt ut på vägarna igen.

Du kan boka en tid hos oss redan nu på Däckia.se via knappen här nedanför.