Nu kan vi erbjuda en helt nybyggd däckhotells-anläggning, tanken är att du för en billig peng tryggt skall kunna lagra dina däck hos oss. Vi ser till att däcken lagras på bästa sätt för att hålla bästa kvalité, när det är dags att byta igen så slipper du allt krångel, det är bara att köra in på verkstan så fixar vi resten. 

 

 

Vi lagrar dina däck med anpassning till följande

 

Temperatur

Temperaturen i förvaringsutrymmet är lägre än +25 C, men inte kallare än 0 C, då detta förändrar gummits egenskaper och förkortar däckens livslängd.


Fukt

Vi ser till att fuktiga förhållanden undviks då detta påverkar däckens egenskaper.

LjusDäcken skyddas mot ljus, speciellt mot direkt solljus och mot ljus från starka lampor som har hög ultravioletthalt, då detta "mattar ut" gummit i däcken.

 

Syre och ozon

Ozon har en stark negativ påverkan på däck därför är våra förvaringsutrymmen fria från ozon-alstrande källor. Exempel på sådana apparater är fluor- eller kvicksilverånglampor, elapparater med högspänning, elmotorer eller andra elapparater som kan generera gnistor eller urladdningar i däckens närhet.

 

Förändringar

Däcken förvaras så att de inte är utsätts för spänningar, press eller vridningar. Kraftiga tryck, press eller belastnings-förändringar under en långvarig förvaring kan leda till skador när däcken tas i bruk och belastas.

Lösningsmedel, oljor, smörjmedel, värmeVi håller alla däckförvarings-ytor rena för att däcken inte ens under kortare tid får komma i kontakt med lösningsmedel, olja eller smörjmedel.

 

Fördelarna

När vi tillhandahåller de bästa tänkbara förutsättningarna för dina däck så menar vi också att vi kontrollerar deras skick. Därför kan vi garanterad att dina däck är i toppskick när det är dags för dem att sättas i arbete igen.

DÄCKHOTELL